tiistai 7. helmikuuta 2017

Männä viikkojen Pokémon tilpehööriä!

Kyllä voi ihminen olla kaunainen ja kade. 
Koska nykysuomen tv tarjonta ei anna hirveästi aihetta laitetta edes käynnistää käytän ruutu aikani useimmiten puhelimeni ruutua tuijottaen ja YouTubea katsellen.... Muistaa ajan kun itse n naureskellut, että eihän nyt niin pieneltä ruudulta viitsi mitään katsoa...
Tuo modernein suoratoistopalvelu joka tarjoaa käyttäjälleen juuri sellaista viihdettä kuin hän itse haluaa. Omalla kohdalla se vaihtelee erinäisistä hydraulipuristimeen joutuvista esineistä, erikoisiin tiede videoihin, top 10 listoihin, elokuva trailereihin ja muiden keräilijöiden (sanan varsinaisessa merkityksessään) kokoelmiin.

Eilen illalla vietin varmaan miltei tunnin katsellen erään toisen, minua huomattavasti innokkaamman, korttikeräilijän edesottamuksia. Satojen ja taas satojen korttipakkausten avautumista seuratessaan sitä alkoi pikkuhiljaa tuntemaan itsensä hiukan kateelliseksi. Mikä siinä onkin? O.o Vaikken edes halua tuhansien korttien laumaa laatikoihini pölyttymään hypnotisoiva harvinaisten korttien pakasta löytymisen odotus vain vei mukanaan.

Siksipä siis pieni kateus kanssa keräilijöitä kohtaan innosti kasaamaan viimeaikaiset kuvat kasaan ja käymään läpi oman kokoelman kehityskaarta.


Uusimman Evolutions setin Charizard aiheinen Elite Trainer Box jonka jokin aika sitten erehdyin ostamaan, koska halvalla sain, pääsköön ensimmäisenä käsittelyyn.


Kahdeksan boosteria, 50 energia korttia, korttisuojia, parit nopat, korttijakajat ja korttilistavihkonen. Siinä koko oranssinpunaisen komeuden sisältö.


Vaikka Evolutions setti on viimeisimpiä joita... ihan täysin ajattelematta... ajauduin kokoon kasaamaan, oli Elite Trainerin boosterien sisältö ehkä huonoin ikinä. Yhtäkään ultra rarea ei tainnut kohdalle osua ja kortit aika pitkälti kiersivät kehään samoine otuksineen. Jos korteilla on tarkoitus pelata, voi laatikkoa ehkä suositella. Mutta näin keräilymielessä oli rahallinen sijoitus melko kannattamaton.


Pokémon aiheinen Monopoli tarttui mukaan samaisesta verkkokaupasta 😅
Tuo kaikkien....? Rakastama? O.o Aja kaveri konkurssiin peli,.. joka satuin molemmilla pelikerroilla olemaan minä itse... , On aivan täydellinen lisä Pokémon kokoelman jatkoksi.


Pelin metalliset Pokémon hahmot eivät kestäneet lähempää tarkastelua...


...vaan alkoivat näyttämään hiukan vinksahtaneilta.





Jos Monopoli on yhtään tuttu on Pokémon version periaate täysin sama. Ostettavien katujen paikalla vain on Pokémoneja, Sattuman ja Yhteismaan tilalle ovat tulleet Professor Oak ja Trainer Battle ja talojen ja hotellien sijasta rakennetaan Pokemartteja ja centtereitä.


Ensimmäistä kertaa ikinä muistin ikuistaa myös Atlantin tuolta puolen lentorahtina kiidätetyn korttinipullisen jonka myötä olen taas pienen askeleen lähempänä miltei täydellisiä vanhojen hyvien aikojen settejä.


Neo sarjat saivat tällä kertaa osakseen eniten huomiota. Kortteja seteistä puuttuu vielä aika monta, oikeastaan kaikki raret ja shining kortit.


Promo korttien lähestyessä loppuaan olen ottanut niiden rinnalla pienen Best of Promos... setin? Onkohan se setti? O.o Kuitenkin kortteja on muistaakseni yhdeksän, joista kolme minulta vielä puuttuu. Myös alkuperäisistä BlackStar promoista puuttuu enää... onkohan neljä... joista kaksi on liian kallista traineria.


Vain parit Gym sarjan kortit mahtuivat tämän paketin mukaan. Gymeistäkin puuttuu enää jokunen... huomion arvoisimpana Blaine´s Charizard jonka hankintaan täytyy vielä hetkenaikaa henkisesti valmistautua.


Ja viimeisimpänä viimeiset Pokémon 20th Anniversary Collection promot.


Laitettaan mukaan vielä korealaiset (ehkä) Southern Island kortit jotka jo joitakin kuukausia ovat pöytälaatikossani oleilleet. Ikäväkseni en onnistunut nappaamaan mukaan kokonaista settiä, mutta alku on ainakin erinomainen mikäli loput kortit halajan hankkia. Pakkaukset vain ovat avaamattomia ja sellaisina on ajatellut ne pitää, joten irtokortit eivät oikein toimisi niiden rinnalla.


Ja lopuksi sattumanvaraisia otoksia kansioiden sivuilta.

Erityinen Pikachu Promojen sivu

Pieni osa Neo sarjoista, Politoed holo puuttuu tältä aukeamalta.

Genarations sarjan Rareja/Ultrareja ja Promoja Mega Blastoise uupuu edelleen

Loput Generations setin Promot + random Ditto ja Mew.. XY seteistä kuitenkin..

Ja Blaine´s Charizardia odottava aukeama.

Tällaista tänä iltana. Ehkä loppu viikosta palaan Pokémon korttien pariin eräänlaisen ihmiskokeellisen spektaakkelin merkeissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti