perjantai 10. helmikuuta 2017

Pokémon Boosteri Ihmiskoe Osa 1.


Kuten viime postauksessa mainitsin. Oli tälle viikolle tarkoitus mahduttaa vielä yksi Pokémon kortti aiheinen postaus. Mutta koska Kusti ei polje joka paikasta joka paikkaa yhtä nopeasti tuli tästäkin teoksesta kaksi osainen. Mikä sinänsä on ihan hyvä, kortti pussien läpi käynnissä kun kuitenkin meni oma aikansa. Aikajana tulee vähän seuraavaan settiin päästessä kärsimään, mutta ei se mitään.

Avataan aluksi hiukan tämän kuva kollaasin tavoitetta.
Päämäärä: avata mahdollisimman monta erisarjan boosteria..... tämä "mahdollisimman monta" tarkoittaa 16 kappaletta. Kokoelmaa olisi tietysti halutessaan voinut laajentaa vielä älyvapaimpiin mittasuhteisiin. Mutta koska halusin pitää budjettini mahdollisimman minimaalisena tyydyin suht helposti saatavilla oleviin pussukoihin.
Tarkoitus: tutustuttaa itsensä menneisiin korttisarjoihin ja yrittää vähän lieventää nihkeää suhteutumistaan uudempiin Pokémoneihin.
Bonuksena: Löytää edes hienoja rare/Ultrare kortteja.


Ensimmäisenä XY sarjan 2014 aloittanut XY boosteri, joka oli aika huono aloitus tälle testille. Kymmenen kortin joukosta ei löytynyt mitään silmiinpistävää. Rarena toimi.... nyt tarkkana nimen kanssa... Conkelpurr, josta en ollut ikinä kuullutkaan ja pyrin vastaisuudessakin pysymään kaukana.


Seuraavana hypätään pari settiä eteenpäin XY Furious Fists nipun pariin joka sentään sisälsi yhden EX kortin. Joka kuitenkin onnistui olemaan Conkuluriakin tuntemattomampi Hawlucha. Joten vieläkin melko hidas aloitus.


Kolmantena 2015 ilmestynyt XY Roaring Skies joka ajallisesti on jo kuudes (noin kuudes) setti XY sarjassa.
Boosteri  onnistui pitämään sisällään täyskuvaisen Winona trainerin. Yhtä tuntematon kuin edellisetkin, mutta säilömisen arvoinen.



Winonan jälkeen siirryimme XY Angient Origins pakkauksen pariin. Josta onnistuin vetämään ehkä näiden boosterien harvinaisimman kortin Mega Tyranitar EXän joka luonnollisesti pelastettiin muiden korttien joukosta muovitaskuun.



XY Breakpoint sisälsi jo mukavan määrän tunnistettaviakin otuksia. Ultrare jäi kuitenkin tällä kertaa löytymättä ja tyytyminen oli holo Suicuneen joka korttina tuntuu jostain syystä hiukan poikkeukselliselta... näin kuvan asettelun puolesta.



XY Breaktrough joka olisi näköjään pitänyt aikajanalla asettaa Breakpointin paikalle.... noh sellaista sattuu. Breaktrough onnistui kuitenkin lämmittämään ehkä eniten. Vaikka mitään huikeita harvinaisuuksia ei pussi pitänytkään sisällään oli korttien joukossa mukava määrä tuttuja ja vähemmän tuttuja moneja. Ja näköjään olen tahtomattani alkanut keräämään myös Break kortteja joita Evolutions setin myötä on kerääntynyt.


XY Fates Collide alkaa olemaan jo aika uusimpia korttisettejä. Vuosi kuitenkin on jo 2016.
Boosteri oli ehkä surkein kaikista avatuista. En pitänyt korteista, harvinaisin otus oli Delphox (Vilijonkka). Ehkä paras kortti omasta milestä oli Felix Fossil Omanyte.
Lord Helix has risen!



XY Steam Siege jatkoi aikalailla edeltäjänsä mitään sanomattomalla linjalla. Mukava Foongus on ehkä mainitsemisen arvoisin kortti.


Evolutions setin myötä saavumme jo aikalailla tähän päivään. Monen epäonnistumisen jälkeen pussukka piti sisällään Dragonite Ex kortin ja Surfing Pikachun. Harmillisesti mitään uutta ei löytynyt tällä kertaa. Mutta silti parhaimpien yksilöiden joukossa tämä paketti.



Viimeisimpäni poistumme XY seteistä aivan uuteen Sun&Moon sarjaan jota kohtaan odotukset olivat ehkä turhan korkealla. Olisin toivonut nappaavani jonkin harvinaisemman kortin kuin Krokotiilin... sillä tämä on luultavasti ainut SunMoon boosteri jonka ikinä hankin. Aion kuitenkin kerätä Alola alkuiset otukset.... Alolo Rattata, Raticate, Meowth, Persian, Crimer, Muk, Digglet ja Duggtrio, mutta ne onnistun nappaamaan pikkurahalla yksittäin.




Yhteenveto:
Mikään XY sarjan nipuista ei juurikaan herättänyt sisäisiä riemun kiljahduksia saati intoa settien pariin palata. Harvinaisten korttien etsintä oli kuitenkin ihan mukavaa ja vaikka olen tottunut keräämään korttini yksittäisinä kappaleina on boostereiden availussa oma hohtonsa.
Mielenkiinnolla jään myös odottamaan mitä postauksen tuleva toinen osa tulee pitämään sisällään, jos postin kulkua osaa yhtään arvioida palaan asiaan ensiviikon alkupäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti