lauantai 18. helmikuuta 2017

Pokemon GO! Toinen Generaatio! Vihdoin täällä!

 
 
Tässä kun perjantai aamuna heräilin ja vilkaisin Pokemon Gota tarkistaakseni näkyisikö sinä aamuna mitään sen kummempaa. Yllätys oli suuri kun tavanomaisten Pidgey Rattata Spearow kolmikon sijasta nearby olikin täynnä mustia silhuetteja.
 
 
 
Joitakin tunteja myöhemmin sitä viipotettiin pitkin kaupungin katua uusia otuksia etsimässä. Vaikka tähän asti olen ollut sitä mieltä ettei seuraava generaatio saa miulta osakseen samanlaista intoa kuin ensimmäinen, kummasti sitä kuitenkin jaksoi innostua jokaisesta uudesta otuksesta joka sattui tutkassa näkymään.

 
 
Varsinkin eilen toisen aallon monit tuntuivat vallanneet maailman. Ensimmäisen aallon otuksia ei juurikaan näkynyt ja otusten ilmestyvyys tuntui olevan hiukan tavallista suurempaa.
Tänään tilanne tuntui jo hiukan rauhoittuneen tavanomaista Pidgey Rattata Spearow kolminaisuuttakin näkyi tututtuun tapaan.
 



 
 
Hiukan uusista Pokémoneista huolimatta päädyin kummastelemaan sitä kuinka usein otusten kehittyneempiäkin muotoja tuntui vastaan lyllertävän. Itse kun kuulun siihen koulukuntaan, että en ole kiinnostunut ottelemaan gymeillä. Kymmenen kolikon houkutin ei ole tarpeeksi suuri jotta olisin valmis näkemään sen vaivan. Tavoitteeni on pää asiassa vain kerätä ne kaikki.... minkä kannalta kehittyneemmätkin muodot ovat plussaa. Mutta hiukan hassua sinällään kun en oikein näe mitään syytä kerätä enää Lebyba, Swinud, Sentret + paria muuta möttiäistä joiden toisen muodon jo löysin.
 

 
 
Myös uusien Eeveelutioneiden Espeonin ja Umbreonin haltuunotto oli mielestäni hiukan turhan helppoa saman tapaista nimikikkaa käyttäen kuin edellistenkin Flareonin, Jolteonin ja Vaporeonin kohdalla.
 

 
 
Mutta tätä nyt on odotettu sen verran pitkään, että ininät sikseen. Alkuaikojen Pokémonien etsinnän riemu on hiukan päässyt palautumaan ja joudun luultavasti pyörtämään suurimman osan puheistani. Kuten, etten muka laittaisi uuden generaation otusta kävely kaverikseni. Kunhan saan Charizardin, josta yllättäen uupuu enää 15 namia, päädyn valitsemaan seuralaisekseni luultavasti jonkin uuden otuksen. Sillä ensimmäisen generaation kaveri vaihtoehto olisi Magicarp joka kaipailee vielä 200 namia tullakseen Gyaradokseksi...... Joten, en vain innostu Gyaradoksesta niin paljoa, että sen tekisin.
 
 
 
Toinen puuttuva ensimmäisen aallon otus oli vielä hetkisitten Omastar. Onneksi ehdin napata sen pois alta juuri päivää ennen toisen generaation niskaan rymähtämistä.
 


 
 
Mitään räjähdysmäisen häikäisevää emme ole vielä sattuneet nappaamaan. Skarmory on pari kertaa tutkassa näkynyt, mutta molemmilla kerroilla olimme liian kaukana ja laiskoja lähteäksemme sitä etsimään.
 
 
 
 
Kuten kaikki tietävät osalla ensimmäisen aallon otuksista on kehitysmuoto toisessa aallossa, mutta suurimpaan osaa erinäisiä evoluutioita tarvitaan jokin vaihtoehtoisista evoluutio itemeistä. Kyseisiä esineitä tuntuu olevan todella haastavaa löytää. Eikä omalle kohdalle ole vielä ainuttakaan osunut.
 
Onneksi toisen generaation kehityskaari on vasta aluillaan ja vasta pieni osa otuksista on jäänyt haaviin joten eiköhän tässä vielä ehdi PokeStoppeja pyörittelemään ennen täydellistä Pokedexiä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti