torstai 16. helmikuuta 2017

Pokémon Boosteri Ihmiskoe Osa 2.


Alkuviikko oli ja meni, mutta lopulta postiluukku kolahti ja boosteri kokeen toinen puolikas voitiin aloittaa.
Tällä kertaa käsittelyssä hiukan vanhemmat setit. Alkaen vuoden 2007 Diamond & Pearl aloitus boosterista. XY boosteri joka nähtiin jo edellisissä avajaisissa, toimii tällä kertaa pääte pisteenä koko kokeilulle.
Pakko todeta jo näin alkuu, että hiukan yllättynyt olin. Uudemmat XY sarjat osoittautuivat paljon antoisimmiksi seteiksi kuin tässä osuudessa avatut. Vaikkakin yksi boosteri per setti on toki vain pintaraapaisu satoihin kortteihin joita se pitää sisällään. Mutta silti onni ei tällä kertaa vanhempien sarjojen puolella.


Ensimmäisenä siis vuoden 2007 Diamond & Pearl. Mitään järin ihmeellistä ei boosteri pitänyt sisällään. Harvinaisinkin kortti sattui tällä kertaa olemaan Machamp


Seuraavana avattavana oli Mysterious Treasures. Aarre jäi tällä kertaa kuitenkin löytymättä.

 
Majestic Dawnin myötä siirrymme vuoteen 2008. Tämä kolmas boosteri osoittautui ihan oivalliseksi avaukseksi kun sen sisältä paljastui rareina Articuno ja Jolteon.


Legends Awakened jatkoi hyvän tuurin linjalla ja oli kaiken kaikkiaan paras boosteri tästä ryhmästä. Usea ensimmäisen generaation Pokémoni on aina plussaa. Suht harvinaiseksi osoittautunut holo Dragonite oli myös eittämättä paras näistä seteistä ilmaantunut kortti.


 
 

Diamond & Pearlien jäätyä taakse siirrymme vuoden vaihteeseen 2009 ja Platinum sarjan aloitus boosteriin. Valitettavasti tuurini taisi tässä vaiheessa loppua. Holo Shaymin oli setin harvinaisin kortti... itse pidän ehkä eniten tässä nipussa Diglettistä

 
Vaikka Supreme Victors boosterin Charizardin voisi kuvitella enteilevän hyvää. Mitään mainittavaa ei boosteri pitänyt sisällää. Rarena Garchomp.... joka olisi voinut olla harvinaisempi jos holo kuviointi olisi ollut erilainen T_T
 


vuoden 2010 Heartgold Soulsilver Unleashed jatkoi hienoisesti hiipuvalla linjalla. Pääsääntöisesti perus kortteja sisällään pitänyt boosteri.


Hs Undaunted ei antanut sen enempää syytä riemuun.


Ainut Black & White boosteri Noble Victories ei nostanut rimaa sen korkeammalle.


Ja viimeisenä uusinta yritys XY aloitus boosterista.


Kuten nihkeästä kommentoinnista saattaa arvata boosteri kokeen ensimmäisen osan boosterit lämmittivät mieltäni huomattavasti näitä enemmän. Odotukseni olivat täysin päinvastaiset, mutta tällainen tuuri tällä kertaa.
Olisi hienoa jatkaa kokeilua entistä pidemmällä aivan boosterien alkupäähän, mutta niiden haltuunsa saaminen on nykyään aika kiven alla. Olin jo yllättänyt siitä, että niinkin vanhoja kortteja kuin 2007 vuoden Diamond & Pearl oli vielä saatavilla.

Mikään avatuista buustereista ei kuitenkaan onnistunut tekemään niin suurta vaikutusta, että haluaisin niiden pariin palata. Sinällään omaa onneaan olisi joskus mielenkiintoista kokeilla, sillä koskaan ei voi tietää mikä kortti kohdalle sattuisi.
Kaiken kaikkiaan boostereita tuli avattua 19 kappaletta vuodesta 2007 aina tähän päivään asti.

Erityiskiitos kuvien otossa avustaneelle assistentilleni. Ilman häntä olisi kortti nippujen läpi käynti ollut hidasta ja puuduttavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti