keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mysteerilaatikon avajaiset.

Tässä hiukan ennen joulua päivittelin avaamattomasta pahvilaatikosta joka tultaisiin avaamaan jonain määrittelemättömänä hetkenä tämän vuoden puolella. Ks: Mysteerilaatikko


Nyt laatikon kantta on raotettu. Aikaisemmin kuin itse osasin odottaa. Miltei kuukauden piinaava jännitys on siis vihdoin ohi ja hyvät naiset ja herrat saanen esitellä.....


The Last Guardian Collectors Edition!
Syy miksi kyseinen editioni pysytteli laatikossa on hyvin yksinkertainen. Minulla ei ole tällä hetkellä minkäänlaista aikomusta sitä pelata. Vaikka kokeilun houkutus on suuri käytän peli aikani mieluummin Skyrimiin!!! jonka jälkeen... joskus ensi syksynä... palaan Final Fantasy XVn pariin kukistamaan Adamantoisen. Joten hetki kun todella pääsen paneutumaan The Last Guardianiin on jossain kaukana tulevaisuudessa. Pelin ilmestymistä odotettiin.. Mitä?.. Jotain 7-10 vuotta joten ehkä tässä vielä hetken jaksaa odottaa sen kokeilemista.


Collector´s Edition -Versio on loistava ja välttämätön suomennos

Minulla kuitenkin on hyvä alkuhaisu millaisesta pelistä on kyse ja tulenko pitämään siitä vai en. Olen pelannut Last Guardianin edeltäjiä ICOa ja Shadow of  the Colossusta. Joista ensimmäinen oli hyvin hermoja raastava ja epämieluisa kokemus mutta Shadow of the Colossuksesta pidin hyvin paljon se on yksi peleistä joita kaipaan PS2/3 ajoilta. Vaikkei puolustuskyvyttömien jättien surmaaminen ei näin vanhemmiten hirveästi innosta. Pelin jylhät maisemat ja vahva yksinäisyydentuntu ovat jättäneet lähtemättömän jäljen. Toivottavasti The Last Guardianin loppu ei ole yhtä masentava.


Mutta siis palataanpa itse asiaan. Sijoituksellisia ongelmia aiheuttavan pahvi sleeven alta paljastui puulaatikoksi kuvioitu pahviboxi.. Kulmasta näköjään jo vähän kurtulla mutta muuten aika jykevähköä tekoa.



Kuten jokaiseen keräilyversioon kuuluu pakollinen taidekirja jonka seurana jokunen tarra jossa havaittavissa pelin koiraeläimen nimi TRICO...... eli ICO.... jos nyt joku ei itse sitä... sattunut hoksaamaan........


Parit otokset taidekirjan sivuilta.


Metallinen pelikotelo joka myös suojattu epäkäytännölliselle pahvi sleevellä. Kotelo saa nyt pysytellä vielä muoveissa joten en sen pintaa pääse valitettavasti sen paremmin esittelemään.


Ja sitten laatikon pohjalta paljastuu. Pienen pieni muoviukkeli ja Trico. Kuten kaikista tähän astisista kerilyversiopäivityksistäni voi huomata. En juurikaan iloitse minkäänlaisista muovifiguureista. Dark Souls 3n ritari on ollut pieni poikkeus... vaikkakin sekin on löytänyt tiensä takaisin laatikkoon ja sama luultavasti koskee Tricoakin.. Mihin tuon nyt muka esille laittaisi?


Eipä sillä. Trico näyttää ihan hyvältä. Jos unohdetaan sen päässä tönöttövä pikkumies tyhjänä mollottavine silmineen on Trico ihan hienon näköinen muovipatsas.



Että näin. Mysteerilaatikko on nyt paljastettu. Lopullista arviota sen digitaalisesta sisällöstä saamme odottaa luultavasti vielä jokusen tovin. Ehkä päivittelen The Last Guardian kokemukseni kun sinne asti pääsen.

2 kommenttia: