lauantai 25. huhtikuuta 2015

Keräilisinköhän?


Nythän on niin että kaikki omistuksessani olevat keräilyversiot sun muut laatikoidut peli kokonaisuudet on tässä menneinä kuukausina tullut jo esiteltyä, eikä uusia nyt ihan lähiaikoina ole hankinnan alla ellei hyviä tarjouksia satu vastaan kävelemään.

Joten tämä postaus tulee pitämään sisällään suurimman osan kaikesta peli irtaimistosta joita asunnostani......paniikinomainen korjaus... asunnostamme löytyy.

Tässä jokunen kuukausi sitten koin jälleen äkillisen mielenhäiriön ja keräilypaarma pääsi puraisemaan. Sen seurauksena Ps3 saaliini lähti pienoiseen nousuun.
 

 
Näin nopeasti silmäistynä kasassa on noin 70 peliä. Minkäänlaista listausta en aio niistä tehdä, jokainen kiinnostunut voi kuvasta itse tihruta. Osa peleistä onkin jo päätynyt postausten aiheiksi, osa on päätymässä...kuten God of War peli sarja josta minulla on jokunen sana sanottavanani. Sekä monta yksittäistä positiivista yllätystä joita on vuosien varrella kohdalle osunut. Mutta niistä palaan turinoimaan sitten päivänä jonaina.
 
 
 

 
Ps4 puolella kasauma on hiukan pienempi. InFamous sarjaan olen ajatellut ehkä paneutuvani, ehkä en, sen hohto on vuosien saatossa hiukan hiipunut, enkä ole ihan varma intoudunko siitä kirjoittamaan... mutta katsotaan. Myös LittleBigPlanetista voisin jotain tulevina vuosina mainita.
 
 
 
Kuten tarkkasilmäisimmät saattoivat huomata, en ole täysin Sonyn ja pleikkarien puolesta puhuja. Taloudesta löytyy myös WiiU ja pari peliä, jotka voitte yrittää nähdä tästä hyvin valaistusta kuvasta.
 


Wiiuun pelaaminen on sinänsä aika vähäistä, välillä tulee aktivoitua ja pelattua useampikin päivä. Ehkä suurin syy on se ettei Wiuun tarjonta ole mikään päätä huimaava ja pelien hinnatkin ovat aika korkeat verrattuna siihen kuinka nopeasti Ps pelien hinnat tulevat alas. Pienempi syy pelien vähäiseen pelaamiseen on, että useimmat Wii pelit ovat yllättävän haastavia...ainakin Mario Brossit ja Donkey Kongit...Päädymme kohtaan jota toistamme kolmesataaseitsemänkymmentä kertaa kunnes luovutamme ja jätämme pelin jäähylle. Ehkä vika vain on pelaajissa, mutta Bloodbornen pomo taistotkaan eivät vaadi yhtä monta uusinta kierrosta kuin monet Donkey Kongin kentät.


Viimeisimpänä ja vähäisimpänä. PsVita ja Pets peli


Vitankin pelaaminen menee kausittain. Nyt omalla kohdallani se on ollut pidemmällä, ainakin yli vuoden tauolla. Koko konsoli on päätynyt enemmänkin avovaimoni käyttöön hänen innostuttua pelaamaan Plants Vs Zombieta.
Koskaan en ole pahemmin käsikonsoleista innostunut, jotenkin en vain ole tuntenut niitä omakseni. Vita kuitenkin tuli aikoinaan hankittua kun, syystä jota en enää muista, sain sen....läheisestä peli liikkeestä... testi käyttöön, ja sille tielle se sitten jäikin.


Näin, olkoon tämä vaikka sellainen ´minun pelihuoneeni´ kierros, ehkä laitan päivämäärän ylös ja teen tästä vuosittaisen tradition. Mutta siihen asti..........pysykää kanavalla.

Marion sieni pehmoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti