tiistai 7. huhtikuuta 2015

Bloodborne Nightmare Edition


Näinhän siinä sitten kuitenkin kävi, että Bloodborne tuli ostettua eikä edes ihan perus versiota vaan Nightamare Edition joka ymmärrykseni mukaan on todella loppuunmyyty ja jos vasta nyt heräilet omaasi havittelemaan sen käsiisi saaminen on todella vaikeaa ellei mahdotonta.
Itse olisin utelias tietämään mikä on tarina oman versioni saksalaisuuden takana, kyseinen versio kuitenkin on hankittu alun perin ihan Cdon:sta....Oliko euro versioiden menekki hurjempaa vai onko niitä edes ollut saatavilla? O.o Ken tietäisi?

Itse peliä en ole vielä päässyt kokeilemaan, tänä iltana olisi tarkoitus hiukan yrittää pintaa raapaista, joten tämä bloggaus tulee keskittymään vain kyseisen laatikon sisältöön, siinä järjestyksessä kun sen avasin.
Tämän kuvassa näkyvän pahvikuoren alta nimittäin paljastui....

....vanhaa kirjarivistöä muistuttava pelti laatikko, joka kieltämättä on aika hieno. Pahvi kuori sai mennä komeroon ja pelti laatikko sisältöineen päätyi heti kirjahyllyyn somisteeksi.

Kirjalaatikon kannen avatessa ensimmäisenä vastaan tuli itse peli
 
Sekin metalliseen koteloon käärittynä. Pelistä eteenpäin kaikki laatikon sisältö oli kerrostettu pahvi "lokeroin".
 
 
Vasemmalla näkyvän taidekirjan lisäksi mukana tuli oikeanpuoleinen vihkonen.....joka harmikseni ei ollut samanlainen kuin olen nähnyt. Sen sivut ovat valkoisia, eivätkä kuvitettuja. Siitä pieni miinus.
Mutta pelin nimi tulee ainakin hyvin selväksi.
 
 



 
Koska kuvien vierekkäin asettelu tuntuu tänään olevan bloggerille täysin mahdoton tehtävä joudumme tyytymään tuttuun ja turvalliseen tornimuodostelmaan.
Olen erinäisten keräilyversioiden kohdalla huomannut sen, että jo laatikosta tietää minkä laatuisesta tavarasta on kyse. Kovat voimapahvi rasiat yleensä ovat hyvä merkki, kuten Bloodbornenkin tapauksessa.
Kello, joka jopa kilisee kuten kellon kuuluukin ja kallo, alias sulkakynä teline ovat täyttä rautaa, tai jotain metalliseosta mitä luultavimmin. Kallo kuitenkin osoittautui yllättävän painavaksi.
Sulkakynä settiin kuuluu myös, korpinsulkainen sulkakynä (sulan aitoudesta ei ole täyttä varmuutta...valmistetaankohan keino sulkia edes), kolme vaihto päätä,...sulkakynään siis, ja punaista mustetta, jota kovasti haluaisi kokeilla, mutta pahoin pelkään että jos pullon avaa muste pääsee kuivahtamaa....joten taitaa jäädä kokeilematta.
 
 

 
 Kuvien ulkopuolelta kertokaamme sen verran, että mukana tuli myös digitaalisen soundtrackin latauslipuke sekä toinen peliin liittyvä lataus lipuke, jonka tarkkaa käyttö tarkoitusta en nyt saa päähäni...
 
 
 Ja lopuksi Bloodborne Nightmare Edition kaikkine sisältöineen koko komeudessaan.
Pelin pariin palaan sitten joku toinen päivä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti