maanantai 5. syyskuuta 2016

Elite Trainer Box


Pokémonin 20-vuotis juhlakiertue jatkuu Generations sarjan Eliitti Valmentajan Laatikolla. Kyseistä boxia ei vielä suomen puolelta pitäisi saada ja yllätyin itsekin siitä, että Amerikan tilaukseni tulikin jo näin paljon ennen julkaisu päivää jonka pitäisi olla vasta tämän kuun 16.


Pakettiin kuuluu kymmenen kymmenen kortin pussia, nippu energia kortteja, toinen nippu kortti taskuja, noppia ja jotain peli merkkejä joiden päälle en ymmärrä yhtään mitään, pieni pelaajan opas vihkonen ja ShayminEx promo kortti joka on löydettävissä vain tästä kyseisestä boxista.


Laatikon ympärillä ollut pahvi sleeve oli kaikkien hämmennykseksi kuvitettu myös sisäpinnalta.

Kaikki pinnat mustan kultaiset. Sama teema jatkuu myös kortti taskuissa.
Mukana tuli myös vinkuvaisia "pahvi" kortteja joiden käyttö tarkoitus on hiukan hämärän peitossa. Koodi lipuke vapaasti käytettävissä jos joku niin haluaa.
Mukana kaiken kaikkiaan 101 Pokémon aiheista korttia sekä 45 energia korttia.
Shaymin EX
Sadasta kortista huolimatta, en onnistunut saamaan yhtäkään puuttuvaa (Articuno, M Blastoise, M Charizard tai Jolteon EX) Mutta parit arkistoimisen arvoiset kaksoiskappaleet sattui löytymään.

Musta, salama ja sormenjäljet eivät vain sovi yhteen.

Elite Trainer Boxia ei oikein pysty pelien keräilyversioiden tavoin arvioida. Pakettiin ei oikein voi pettyä, eikä se nyt mitään valtavia fanfaarejakaan voi osakseen saada..... paitsi jos olisin saanut kaikki puuttuvat kortit... Se on laadukas kokoelma kortteja ja oheistavaraa. Laatikko on hieno, sen uskaltaa laittaa kirjahyllyyn kansioiden viereen. Kortti taskuille on aina käyttöä. Se on Pokémon aiheinen keräily esine. Hyvä keräilyn aloitus paketti. Erinomainen kokonaisuus.

Pokémon 20th Anniversary jatkuu osaltani vielä Red & Blue: Pikachu EX kortti pakkauksella. Mikäli neljä puuttuvaa korttia ei vielä senkään jälkeen oli omistukseeni iskostuneet joudun kääntymään niiden osalta verkkokaupan puoleen.  Myös puuttuvat Mythical/20th Anniversary Collectioneiden mukana tulevat promo kortit olen jo ulkoistanut verkkokaupan puolelle ihan hinnallisista syistä. Enkä ihan hirveästi halua ylimääräisiä kappaleita nurkkiin pyörimään.
Pokémon kortti keräilyn osalta olen saavuttanut kituuttamisen aikakauden, kokoelmani tulee tästä kin eteenpäin kertymään, mutta se tulee olemaan hyvin hyvin hidasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti