lauantai 19. syyskuuta 2015

Resistance 3 Survivor Edition


Vaikka Ps3 pelien hankkiminen on jo hyvän aikaa sitten osaltani päättynyt, halvat keräily versiot ovat silti jotain joiden metsästämistä aion jatkaa vastaisuudessakin.


Resistance oli ensimmäinen peli jonka hankin hankittuani ensimmäisen Ps3seni, ensimmäiset kaksi osaa tuli pelattua läpi, kolmenenkin tuli hankittua...... nyt hiukan mielessäni kiroan, etten ole sitä säästänyt, kyseisessä editionissa peli ei nimittäin jostain kumman syystä ole metallikotelossa eikä levy vinyyli kuvioinen...... mutta kolmannen osan pelaaminen jäi lyhyeen, en tarkkaan osaa sanoa miksi näin kävi, luultavasti jokin enemmän mielenkiintoa herättänyt peli vei kaiken huomioni ja se vain jäi ja unohtui....nyt tietysti olisi mahdollisuus muistella menneitä, mutta voi olla että PS4 hankkimani Dark Souls II vie kaiken pelillisen kiinnostukseni. Jotenkin FPSt ovat etääntyneet pelien mukavuusalueeltani. Mutta muuten Resistance on ihan mielenkiintoinen lisä keräilyversio arkistooni.

Kaikki versioon kuuluva irtaimisto on pakatta kuvassa näkyvään Resistance teemaiseen epäkäytännölliseen olkalaukkuun.
 


Laukussa kulkee kätevästi mukana ruostumattomasta teräksestä taiteiltu taskumatti, joka ilman minkäänlaista kilpailua on tämän keräily kokoelman hienon ja laadukkain esine, sekä.......jonkinlainen taidekirja? Päiväkirja? Jokinkirjanen? Jonka sivuja on täysin mahdoton käännellä ilman että kirjasen selkä murtuu ja sivut irtoavat.







 Mukana myös pussillinen muovisotilaita...?.... joiden olemassaololle en ole keksinyt oikein mitään järkevää syytä.... Sekä Resistance teemoitettu korttipakka, joka sinänsä on ihan.. ok, mutta osittain vähän samaa sarjaa kuin muovisotilaat, jotain kun vain on täytynyt laittaa täytteeksi.


 Mukaan kuuluu myös maalitaulu juliste, joka osoittautui sen verran hankalaksi kuvattavaksi, että jätin sen suosiolla kokonaan pois, mutta muuten kuvassa kyseinen editioni koko komeudessaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti