lauantai 26. syyskuuta 2015

Nintendo tavaraa


Tässä jokin aika sitten iski pakottava tarve hankkia pari Yoshin muotoista amiiboa sekä Super Mario Maker peli. Lähtökohtaisesti siitä syystä, että vihdoinkin Wii U:lle on ilmestynyt jotain erillaista, jotain joka hyödyntää Wii U:n gamepadia...(Omassa padissani on vain ilmennyt "pieniä" teknisiä ongelmia, joten en aivan ihan heti ole Mario Makeria pelaamassa) Yoshit taasen..... noh, ne näyttivät kivoilta. Minkäänlaista kiinnostusta minulla ei amiiboja kohtaan ole, eikä sen enempää käyttöäkään,
Wii U:n pelaileminen on sen verran vähäistä. Mutta koska Yoshis Wooly Wordin satumme omistamaa ja sen avovaimoni kanssa läpi pelasimme, olivat Yoshit jotenkin sopiva lisä.


Normaalista muovi amiibosta poiketen Yoshit on tehty langasta. Onko se villa lankaa, kuten pelin nimi antaisi ymmärtää? Sitä en tiedä. Mutta ainakin ne ovat pehmeät.


Selässä oleva "nystyrä" vain on herättänyt hämmennystä. Mikä se on? ja Miksi se on siinä? Olemme veikanneet, että pelin teemaisesti se on lankakerä, mutta jos se on lankakerä miksi se on kaksi värinen ja tönöttää Yoshin selässä. O.o

Mikä ja Miksi?

Mario Makerin mukana taasen tuli taidekirja, joka pitää sisällään myös lukuisi kenttä koodeja joilla kyseisessä kuvassa näkyvää rataa pääsee pelaamaan....(mikäli padi vain toimisi). Mario Makeri oli myös siitä erikoinen Wii U peli, ettei edes tästä "erikois"versiosta oltu yritetty nyhtää kiskurimaista ylihintaa.

Enää ei ole ohjekirjoja vain erinäisiä lippuja ja lappuja.
Kun ottaa huomioon kuinka harvinaista Wii U pelien hankkiminen kohdallamme on, ovat Yoshit ja Mario Maker ihan mukava lisä pieneen "kokoelmaamme"....... (Ehkä ensi vuonna kun padin saa....hmmmm... toimimaan.. niin Mario Makeria pääsisi kokeilemaankin...ja ehkä Yoshejakin jos välttämättä haluaa)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti