perjantai 22. toukokuuta 2015

Jotain ihan muuta: Kiertokysely

Tässä menneellä viikolla jouduin blogeja kiertävän kysely lomakkeen uhriksi. Tarkoitus ilmeisesti on, että bloggaaja vastaa hänelle annettuihin kiperiin kysymyksiin, ja keksii itse uudet jotka hän joka osoittaa jollekin tuntumalleen bloggaajalle tai vain yleisesti kaikkien mahdollisten blogia lukevien bloggaajien levitettäväksi.
Omaan haltuuni tämä kyseinen haaste päätyi armaan avovaimoni ansiosta.


1. Suurin saavutuksesi?
-Ehkä suurin saavutukseni on, että olen onnistunut kääntämään ajatusmaailmani/elämänasenteeni täysin päinvastaiseksi verrattuna siihen mitä se joskus oli.

2. Mikä eläin haluaisit olla ja miksi?
-Hankala kysymys. Sillä vaihtoehtoja on monia. Voisin olla lintu, koska voisin lentää. Sitten voisin olla keostaan suurelle seikkailulle pakeneva muurahainen. Koiranakin olisi varmasti ihan lokoisat oltavat. Tai orava, tuo luonnon pikku ninja.  Joten vaikea sanoa yhtä.

3. Asiat jotka tekevät sinut juuri nyt onnellisiksi? Nimeä ainakin kolme.
-Kolme asiaa jotka tekevät minut onnelliseksi? Juuri nyt? Höms....
Ehkä... 1. Elämässäni ei ole kovin suurta huolta eikä murhetta. 2. Minulla on vakiintunut parisuhde jollaista en koskaan osannut etsiä ja 3. Läheiset ihmiset joiden tiedän olevan tukenani jos joskus ymmärtäisin apua pyytää.

4. Paheesi?
-Kysymykset siis vain vaikeentuvat. Pakko nimetä paheeksi tietynlainen saamattomuus ja pitkäjänteisyyden puute. En muutakaan "pahetta" keksi.

5. Kuinka monta kertaa olet ollut rakastunut? Heitetään nyt tämä ihanan kiperä kysymys hänellekin?
- Jos tähän ikään mennessä olisin rakastunut useammankin kerran, minusta jotain olisi silloin hiukan pielessä. En usko rakkauteen ensisilmäyksellä, minulle se on jotain teinien keksimää huuhaata. Rakkaus on jotain mikä kehittyy ajan kuluessa, kun oppii oikeasti tuntemaan toisen. Ei hetken huuma, ei jokin hölmö ihastus. Joten näin ollen vastaan, että yhden ainoan kerran elämässäni.

6. Nimeä ainakin yksi ihminen, ketä ihailet?
-Ihailen 93 vuotiasta mummiani. Vaikka hänellä on iän tuomia vaivoja, hän ei ole menettänyt elämän iloaan eikä asennettaan. Hän osaa ja haluaa pitää hauskaa, olla tekemisissä muiden kanssa. Hänessä on tietynlainen paljon maailmaa näkemisen ja kokemisen tuoma sitkeys.

7. Jos olisit nainen, kuvaile millainen olisit?
-ööööööööööööööööööööööööö .......Olisin nainen.

8. Mitä mieltä olet kauneusihanteista? Näin miehen näkökulmasta..
-Henkilökohtaisesti minun on hyvin vaikea käsitellä ajatusta kauneudesta. Nykypäivän muoviset Photoshopilla muokatut ihanteet joihin pitäisi samaistua ovat minusta täyttä roskaa eivätkä ne vastaa todellisuutta, sitä millaisia ihmiset oikeasti ovat, jokainen omanlaisensa.

9. Mistä unelmoit?

-Enpä sen kummemmasta. Jos sitä näkisi ja kokisi ja oppisi ja ymmärtäisi elämänsä aikana paljon erilaisia uusia asioita ja onnistuisi olemaan onnellinen, kaipa se olisi ihan hyvä unelma.

10. Kesäsuunnitelmia?
-Hetkenmielijohteesta tai maksimissaan viikon etukäteen suunniteltuja hajanaisia tekoja.

11. Mitä aiot tehdä seuraavaksi?
-Josko sitä ruokaa menisi tekemään.



Jos on niin, että joku blogia harrastuksekseen pitävä tämän nyt sattui lukemaan jätän omat kysymykseni jokaisen halukaan vastattavaksi.

1. Mitä teit viisi vuotta sitten?
2. Mietelauseesi?
3. Jos voisit saada vastauksen mihin tahansa kysymykseen, mikä se olisi?
4. Unelmien lomakohteesi?
5. Minkä yliluonnollisen kyvyn antaisit itsellesi?
6. Asia joka on viimeisimpänä ihmetyttänyt/mietityttänyt sinua?
7. Tämän hetkinen haaveesi?
8. Paheesi?
9. Suosikki elokuvasi? Miksi?
10. Ensimmäinen mieleesi tuleva kysymys jonka kysyisit joltain toiselta?


Kuvastakoon muovipussi tätä kiertokyselyä ja mäyräkoira sitä onnekasta joka sen seuraavaksi päättää tehdä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti