perjantai 20. heinäkuuta 2018

Olemmeko me ystäviä?

 
 
 
Pokémon GO ssa on viime kuukausina tapahtunut niin paljon, niin loputtoman paljon, että mitenkään pysty kiteyttämään kaikkea minkäänlaiseen järkevään pakettiin. Joten annan asian olla ja keskityn olennaisimpaan.
 
Ehkä suurin lisäys ikinä, jota jo Pokémon GOun julkaisu trailerissa mainostettiin tuli vihdoin, joitakin viikkoja sitten, todeksi. Mahdollisuus vaihtaa omia otuksia toisten otuksiin ja sen ohella "ystävystyä" muiden pelaajien kanssa.
Koska itse kuulun siihen ihmisryhmään jolle tunnistava nyökkäys vastaan tulevalta Pokémon Go toverilta on aivan riittävästi, vähän jo liikaakin, sosiaalista kanssakäymistä, ei kaveri ominaisuus ole hirveästi päässyt vaikuttamaan pelityyliini......... Ja kun ei ihmisiä tarvitse oikeastaan edes tavata, netti kun on täynnä muiden PoGottajien kaverikoodeja ympäri maailmaa. Sieltä vain valitsemaan ja kokeilemaan josko saisi jonkun kaverikseen vaikka Koreasta.
 
 
Joten tässä omani, jos satut PoGOa pelaamaan, tätä tekstiä, jopa blogiani lukemaan.
Pidän koodini muodossaan viikonlopun ylitse jonka jälkeen annan randomgeneraattorin luoda itselleni uuden. Jos sinä aikana joku ehtii kaveri kutsun lähettämään otan sen mielelläni vastaan. Lahjoja yritän lähetellä aina kun vain mahdollista.

And for all of you out there who some reason read my blog without understanting finnish. After weekend i change my trainer code, if you want to add me as a friend send reques before monday.

8 kommenttia:

  1. Tilaa kyllä on vaikkakin näin kuukauden viiveellä..... 🙄
    8820 8140 8148

    VastaaPoista
  2. Kaveri tarjolla jos vielä koodi saatavissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vielä näin kahden kuukauden jälkeen on kiinnostusta jäljellä niin koodi olisi 3755 5282 1537

      Poista
  3. 3278 0879 5116 tässä minun jos kaveriksi haluaa lisätä :) nuo ylläolevat eivät itselle enää toimineet

    VastaaPoista
  4. Jostain syystä en saa ilmoitusta mikäli joku kommentoi julkaisujani, toiseksi en ole ollut viime aikoina kovinkaan aktiivinen blokittaja ja kolmanneksi PoGon pelaaminen on tason 40 ja talven myötä hiukan hiipunut. Pahoittelen että aikaa on vierähtänyt näin kauan.

    VastaaPoista