lauantai 5. marraskuuta 2016

Super Premium Collection Mew & Mewtwo

Ennen kuin huhut blogini kuolemasta lähtevät liikkeelle on syytä antaa joitakin elonmerkkejä. Harmaa arki on kuluttanut sen verran, taas vuoden harmaantuneempia, aivosoluja, että koneella oleiluun ole hirveästi ollut aikaa eikä tahtoa.

Mutta nyt kun on viikonloppu saattaisi sitä yhden aukeaman saada aikaiseksi.


Jotenka siristelkäämme silmiämme tällaiselle Pokèmon aiheiselle lotiskolle. Vaatimattomasti nimetty Super Premium Collection Mew & Mewtwo saapui, yllättävän nopeasti, omistukseeni Atlantin toiselta puolen. En tiedä millainen on tämänkään laatikon suomen saatavuus... itse vähän jo luovuttanut suomen keräilytavaran tarjonnan suhteen... Jos näitä jossain puolenkuun kaupassa oli ovat ne luultavasti jo loppuneen.


Hiukan olen harhautunut alkuperäisestä tavoitteestani ja sen toteuttamisesta. Enemmän olen viime aikoina löytänyt uutta ja jännää kuin keskittänyt energiani vanhempien settien kasaan kyhäämiseen. Päivänä jona ensimmäiset korttini kirpputorilta 50cm ostin en odottanut sen laajentuvan tällaisiin mittasuhteisiin. Nytkin olisi uusi itseä kiinnostava Evolutions kortti setti julkaistu...


Kuitenkin jos keskityn nyt tähän kyseiseen laatikkoon, jonka massiivisuus ei oikein kuvista pääse julki. Laatikko on yllättävän raskas... siihen on syynsä.. ja ehkä neljä kertaa kookkaampi kuin edeltäjänsä Elite Trainer Box. Sisällöllisesti, ainakin korttinippujen avaamisen jälkeen, eniten mieltä lämmitti Mew ja Mewtwo promo kortit. Fikuuri suljettiin visusti takaisin laatikkoon...
Kortti pakkauksia on yhteensä kymmenen.. eli sata korttia.. Vieläkään en löytänyt puuttuvia Mega Balstoisea, Articunoa ja JolteonEx korttia :(



Mukana myös yllättäen taidekirja jonka mukana pääsee tutustumaan piirtäjiin ja heidän piirroksiinsa sekä niiden syntyyn. Yhtään kuvaa en näköjään kirjan sisällöstä ottanut...noh.. köh... Kyllä varmasti muualtakin kuvia löytyy jos kiinnostus heräsi..


Suurin syy laatikon raskauteen ovat sen pohjalla odottavat kortti...... laatikot....O.o jotka ovat aika tukeva tekoa ja vetävät sisäänsä karkeasti arvioiden ainakin tuhat+ korttia... per laatikko siis.. En usko, että edes oma kokoelmani riittäisi näitä boxeja täyttämään.


Mukana tuli myös täysin eri sarjan Ditto joka on vain korttina ollut sen verran sympaattinen, että olen sitä jo jonkin aikaa itselleni havitellut. Myös Generations promoihin kuuluva (arvailee ja mutustelee nimeä mielessään) Archerus? o.O.. jotain sinne päin. Juu en ole tosi fani kun en muista saati osaa kirjoittaa joka ikisen uuden yli seitsemänsadan otuksen nimeä... Kortti kuitenkin havaittavissa viimeisessä kuvassa.


 
Ethä semmoista tällä kertaa. Jos oikein aktiiviseksi heittäydyn saatan huomenna raatia tähänastisen Pokemon Go menestykseni.. ja pienoiset takapakit.

Mutta siihen asti kiitokset lukemisesta ja hyvää päivän jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti